Vi har erfaring og ekspertise

80 års erfaring

Stenderup A/S blev grundlagt i 1936 af smed Hans Jensen. Virksomheden har i mere end 80 år været ejet og drevet af familien Jensen. Familien har sikret at erfaring og ekspertise bliver ført videre til næste generation. I dag ledes Stenderup af tredje og fjerde generation.

God service

Hos Stenderup gør vi en ære i at være specialister i vores fagområde. Vi er førende inden for fodringsteknik til kvægbrug, som er vores specialområde. Vores serviceteam har mange års erfaring inden for fodringsteknik, og vi står til rådighed for kunderne 24/7/365

Altid pålidelige

Vi sender gerne en af vores dygtige sælgere ud til et uforpligtende besøg ved vores kunder. Vi lytter til kundernes ønsker og specialproducerer vores produkter, så de passer til kundens behov. Vi har sælgere og montører i hele landet, så vi kan servicere kunderne hurtigt.

Se de nyeste maskiner her

Stenderup er importør af Trioliet og Seko fuldfoderblandere, samt Gehl minilæssere. Vi er specialister inden for fodringsteknik og med mere end 40 års erfaring, så er vi landets førende importør af fuldfodervogne. Vi er derfor din sikkerhed for kompetent service og produktkendskab.

P model med halmblæser
Gehl AL750
Triomatic T20 feed kitchen

Kontakt vores sælgere

Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede, så du får den rette viden omkring nye produkter, reservedele eller en brugt maskine. Uanset dine ønsker eller behov, så står vores medarbejdere til rådighed. Vores sælgere kører i hele landet, så vi har altid en sælger i dit område.

Lars Grauslund

Lars Grauslund

Fyn, Sjælland og Midtjylland

Mobil 23 80 31 88 lag@stenderup.eu

Niels Dybdal

Niels Dybdal

Norge

Mobil: 30 41 22 78
nid@stenderup.eu

Karsten Gade

Karsten Gade

Nordjylland

Mobil: 22 60 61 79
kg@stenderup.eu

Mogens Jensen

Mogens Jensen

Sønderjylland, Fyn, Sjælland og Bornholm

Mobil: 22 60 61 91
mj@stenderup.eu

Søren Boje

Søren Boje

Sønderjylland, Sjælland

Mobil: 22 60 61 52
sbo@stenderup.eu

En sikker serviceaftale 

Vi tilbyder at vores kunder kan tegne en serviceaftaler på alle maskiner. Det betyder i alt enkelthed at der betales en fast pris pr. kørt time ved service. Herudover opnås der tre års fabriksgaranti. Læs mere om fordelene ved vores serviceaftale.