Find den rigtige maskine

Stort udvalg af maskiner

 Vi har altid maskiner på lager, så vi kan levere din nye maskine fra dag til dag. Vi har et stort udvalg af læssemaskiner og gravemaskiner samt redskaber til dine opgaver.

Den rigtige løsning – hver gang

Vores mission er at finde den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed. Vi dækker jeres behov, så det passer til opgaverne i både den grå og den grønne branche.

Kompetent serviceafdeling

Vores hold af veluddannede og erfarne montører står klar til at yde den bedste service og reparation af dine maskiner. Vi klarer opgaverne ude hos kunderne i hele landet.

Se de nyeste maskiner her

Her hos Stenderup finder du netop dén minilæsser eller gravemaskine, som passer til dit behov. Vi forhandler minilæssere fra Gehl. F.eks. Den amerikanske  Gehl minilæsser er udstyret med håndgas som standard. Dette giver en fordel når der køres med kost, blandeskovl eller lignende udstyr, da fremdriftshastigheden styres med kørepedalen.

Uanset om du er i den grå eller den grønne branche, så har vi hos Stenderup et stort udvalg af maskiner, samt tilbehør og redskaber. Læs mere om de enkelte maskiner herunder.

Kontakt vores sælgere

Vores sælgere kører i hele landet og deres mission er at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. De er uddannet til at lytte til kundens ønsker, samt at levere en kvalitetsmaskine, som lever op til vores kunders forventninger. Hvis du står og mangler vejledning eller mere information om din nye entreprenørmaskine, så er du altid velkommen til at kontakte vores sælgere.

Henrik Lund

Henrik Lund

Hele danmark & forhandlere

Mobil: 21 67 61 43
hlu@stenderup.eu

Troels Jensen

Troels Jensen

Sønderjylland

Mobil: 22 60 61 72
tsj@stenderup.eu

En serviceaftale der holder

Hos os kan du tegne en serviceaftale på dine maskiner. Det betyder ganske enkelt at du betaler en fast pris pr. kørt time for service. Yderligere får du tre års fabriksgaranti. Læs mere om fordelene ved serviceaftale